skitunge

Jag är världens busigaste skitunge säger mamma, jag håller på att lära mig vad ajajajaj betyder, tror jag fattar nästan, det är något med när man kommer för nära eller rättaresagt tar tag i tvätten och vill riva ner den som detta ord kommer, ajajajaj....så skrattar jag lite för att muntra upp mammas arga blick, det funkar inte...hon tar bort mig därifrån och säger ajajaj....så går jag tillbaka efter ett tag och drar lite i tvätten(det är ju sååå kul) så kommer ajajaj igen...hmm...samma sak hände för någon dag sedan när vi var hos mormor och morfar när jag satt på gräset och tyckte gräset såg gott ut och ville ta mig en smakbit, då kom mamma igen med ajajaj och tog bort att gräs...eller det gjorde hon inte med hon satt mig på en filt...undra vad ajajaj betyder då? hmm...återstå och se om jag fattar här någon dag.....*morr morr*

sthlmresa

Nu har det hänt massa, som alltid när jag skriver. Vi har haft underbart väder, värmer såå skönt och det är helt underbart att inte behöva så mycket kläder, inte kännt sådan värme förut, förutom när jag var jätte liten bebis när jag var nykläckt.

Fast idag är vi inne, mamma tycker inte det är nå roligt att vara ute när det blåser och är kallt, men det gör ingenting, jag får ju iaf sova ute*najjs* sedan får jag ju vara inne och träna mina färdigheter i att hålla balansen när jag sitter upp, är grym på det nu, tar emot mig om jag är på väg att ramla och tar mig dit jag vill utan nå problem, förutom att jag inte kryper ännu men överallt tar jag mig för de=)

Snart ska vi till sthlm...ska bli kul att se lite annat än detta väggar för omväxlingsskull....mamma funderar på om hon vågar ta den röda vagnen istället för den andra som jag egentligen har, skillnaderna mellan vagnarna är många tex, den röda vagnen måste jag sitta framåt i, det har inte gjort så mycket för mig, roligt att se saker, men mamma tycker att jag kanske får för mycket intryck på samma gång då, lixom i stoorstaden? vad vet jag? sedan är ju ett väldigt stort plus att den är ungefär 10 kg lättare än den andra vagnen, alltså betydligt lättare att bära för mamma av och på tåget. Men den andra vagnen kan jag ju titta på mamma hela tiden och hon har koll på mig jämt.
vad tror ni? vågar mamma ta den röda vagnen eller inte?

nu ska jag bita lite mera på min telefon=)

*vink vink och blink blink*

åsna.

Idag har jag gungat hjälpt mamma i gräset och sovit lääänge i vagnen.

Imorgon blir mitt nya rum klart har mamma bestämt, eller inte klart för hon har stooora planer för rummet men nästan klart då...så kan iaf kan flytta dit in om jag vill, men det vill inte jag för jag trivs bäst inne i mammas och pappas rum....mys mys

Mamma har plockat fram sin gamla åsna till mig, ni ska få en bild. den är jätte söt=)

köttfärssås och pasta.

ÄNTLIGEN fick jag äta hemmalagad mat, igår fick jag äta köttfärssås och pasta=)
 mumma var det...nu hoppas jag mamma fortsätter att laga mat åt mig=)
Så nu fick jag det sagt oxå...=)

bada bada.

Idag har vi gjort massa, jag försöker krypa och mamma hejjar på men ännu har jag inte fattat hur man gör...men det kommer väl snart.

Sedan har vi vart på stan och strosat=)

Badat har vi oxå gjort, fått dykt med mamma idag, mamma fick med glasögon se mig under vattnet och jag såg henne...=) eftersom jag kollar under vattnet=)

Imorgon hoppas jag på vackert väder så vi kan sitta ute och myysa =)

Nu är jag superduper trött så jag ska sova..

*blink blink och vink vink*


ett försök till.

Nu ska jag för typ fjärde gången försöka komma igång med att skriva i min blogg som mamma gjort åt mig.
I veckan jag vi gjort massa roligt, babysimmat med pappa, vart på kupolen och handlat med mamma och pappa, vart hos min kompis Rasmus och busat och vart ute och gått(åkt vagn), idag har jag vart på stan med mamma och sedan överraskat mormor och morfar med fika hos dom.



Jag har funderat på varför mamma och pappa vill att jag ska börj krypa för. Förstår dom inte att jag kan ta mig överallt då, dom kommer inte ha en chans att hålla koll på mig då, HA. Nu sitter jag ju snällt på samma ställe som såfort dom sätter ner mig, om jag inte tippar omkull mig själv så jag kan ålbacka någonstans. Ålbacka var ett roligt ord, hihi vad jag är påhittig=)


Imorgon ska jag till farmor och farfar och sussa, ska bli spännande och roligt, slippa mamma och pappa lite och busa järnet med farfar och farmor.=)

Nu ska vi tydligen  åka och handla....


*vink vink blink blink*


 


badat.

Idag vart det babysim, fick bada med pappa denna gång, massa skojj=)  Vi fick dyka igen, gå genom tunnel och mysa=) Fast jag var jätte trött eftersom mamma och pappa väckte mig i min skööna sömn innan vi skulle åka..jag hann ju aldrig sova klart då juu...

Imorgon skulle vi till Rasmus och Malin, vi får se om det blir av. Malin ringde precis och sa att Rasmus hade fått nå prickar och hon visste inte riktigt vad de var, kunde varit vattenkoppor...fast hon såg inge blåsa i...så troligen inte...men vi får se imorn, om det inte har kommit fler så åker vi men annars stannar vi hemma, tråkigt isf, jag vill ju träffa honom...

Är hyyyyper trött så nu ska jag sova!

*vink vink och blink blink*


massa.

Nu har det hänt massa med mig.
Min dåliga mage är borta och jag mår bra igen *wee*
Jag har börjat busa massa med mamma och gosa massa.
Och framförallt är jag beredd att krypa vilken sekund som helst. Jag har oxå lärt mig att sätta mig upp från magläge*stolt* det går ju inte på en sek men det går om jag får lite tid=)
Imorgon ska jag bada för fjärde gången, hoppas jag*weeee*


*vink vink blink blink*


borta bra men hemma bäst.

Nu har jag varit borta från min mamma länge tycker både hon och jag. Mamma är hemma och är sjuk medans jag får vara hos farmor och farfar och leka med dom...väldigt roligt har det varit men som sagt saknar mamma oxå. Igår fick jag vara hos farmor och farfar för mamma och pappa skulle tok vårstäda, men det vart inge för mamma vart sjuk, magsjuk. Så jag kom hem igår vid 8 och då låg mamma och sov...sedan åkte jag till farmor och farfar idag vid 11 och då hade jag nästan inte sett mamma alls...tråkigt tråkigt....

Idag fyller jag 7 månder, shiit vad tiden går snabbt, var ju nyss jag fyllde 6 tyckte jag. Jag håller på att slipa på min krypställning...är nästan redo och krypa iväg...men åla kan jag...iaf bakåt och om man väder sig om så kommer man ju dit man vill...man är ju inte dum eller. sitta är jag kung på nu, mamma tror dock att jag kommer ramla bakåt hela tiden så jag får ta en kudde bakom mig. men det är okej ändå.


så glad vart jag när jag fick gunga gunga=)

*vink vink och blink blink*

RSS 2.0