mamma och jag.

jag och mamma busar massa idag...upp och ner och fram och bak=) såå roligt, har skrattat heeela dagen=)
har ätit 6 månadersmat idag...pasta med tomat och nå mera..suuuupergott=))
jag ska få nya tröjor med rolig text på av mamma och pappa....från www.gladagrodan.se =)
en där det står varning för busungen på...med rooosa=) och en där det står 2007 mamma och pappa productions och en där det står tuva på....frääänt=) jag ska bli sååå gryyym=)

imorn ska jag på doop mitt första dop...så ska jag kolla hur man gör så jag kan förbereda mig tills om två veckor då jag ska vara huvudperson...=)

en fråga.

till evelinn som frågade om jag fick söka dagisplats, på ett privatstartat dagis här i stan fick man söka när man ville, annars i kommunens kö får jag inte ställa mig förrän det är 5 månader kvar...tror jag...

Annars så är jag iväg med bara pappa nu, mamma sitter sääkert hemma och gottar sig åt att vara själv...:P
Imorn ska jag leka med pappa hela dagen, det har jag bestämt och mamma lite:P=)


busar.

Jag busar hela dagarna med mamma och pappa, är nästan aldrig ledsen...mamma borde vara väldigt stolt över mig...eftersom jag är så snäll....
Just nu ligger jag och sover ute i den skööööna luften=)
Idag kommer min kompis E hit och leker med mig...hoppas jag orkar vakna innan dom kommer...

Pappa kommer hem tidigt idag...så då ska jag leka och busa med honom....=)

Jag skriver mera lite senare...föresten jag har fått en nu lampa till mitt rum=)

och jag har hittat världens bästa present till dopet som vi ska på på lördag=) www.sagofabriken.se han ska få en egen saga som är skriven om honom=)


*blink blink*

sjukling.

Det är jag det, har inte mått speciellt bra dom senaste två dagarna, har haft feber och det har runnit från ögon och näsa konstant... Nu dag tre är det bättre. ingen feber ännu....men det är ju bara morgon...
Jag har fått massa uppmärksamhet från alla dessa dagar...hon har varit jätte snäll mot mig, jag har fått gjort precis som jag velat*ler*
Nu sitter jag och kollar på montel och pratar med min nalle....mamma ska nog klä på mig fina kläder snart..hoppas på gröna...men det vette katten om jag får,
idag kommer monster=) får iofs inte träffa henne förrän imorn men ändå...kan ha telepatisamtal(?) med henne ikväll när hon är så nära=)

Nu ska jag göra annat...leka med mamma =)

här igen..

nu har jag fått ganska mycket arga komentarer från människor som tycker jag behandlar denna blogg illa eftersom jag aldrig uppdaterar.

Jag har varit med om massa saker sedan sist jag skrev.

Har tex vart på öppna förskolan på stefansgården, det var roligt... Fick massa blickar av massa stoora barn, då menar jag stooora, säkert typ 3 år va dom...shiiiit...dom tyckte nog jag och M var jätte söta, och dom ville oxå vara så små som vi oxå, dom försökte härma oss...hihi....där hade vi en sångstund som jag rockade på, var lätt coolast där, super glad var jag=)
Var iväg på öppna förskolan på Mariagården idag, det var oxå roligt, massa bebisar där och jag var inte minst*Stolt* Jag höll på att ge dom andra väldigt ont i huvudet idag oxå, mitt i lekstuden hittade jag min allra högsta ljuva stämma och drog till med världens sång...alla trodde jag var arg men jag övade bara...=)
Där var det oxå sångstund, tycker om sångstund.

Förra veckan var vi på sångstund på norslunds fritidsgård, var som vanligt väldigt roligt med sångstund...Ni kanske märker att jag ÄLSKAR sångstunder*hihi*, jag tror det härstammar från när min mamma och tant Lisa satt och sjöng sånger för mig en heeel kväll...=)*me like*

Om 4 dagar kommer min monster och hennes brumbrum hit och hälsar på mig...bara mig=) ska terra dom med min sångton då*hahaha*

Jag en notis, jag kan sitta själv!!!!!
(iaf i en stund, om mamma är med och räddar mig om jag ramlar) nej men jag har suttit själv i typ 1 min*stolt*

nu ska jag sova..fast egentligen har jag gjort det i ungefär en timme men ändå!!

*blink blink*

dagis.

idag har vi varit och kollat på mitt förhoppningsvis nya dagis=) vi har ansökt om plats och förhoppningsvis får vi plats, har sökt från september, när jag fyller år. Men kanske inte börjar då, vi får se hur dukitg jag är på att gå och krypa och sånt=)

majskrokar.

ska vi köpa idag så ska jag för första gången få äta SJÄLV=) weeehooo
återkommer med info hur det gick=)

trött..

jag väckte mamma idag vid 8 och fick mat och sedan höll hon mig uppe i en och en halv timme, snacka om att jag vart trött. så nu sover jag igen!


besök.

mamma fick besök medans jag sov, det var farmor som kom smygande..hon hade kommit för att träffa mig=)
hon fick vänta ungefär 30-40 minuter innan jag behagade vakna men när man väntar på något gott=)
Vi åt gröt när jag vaknade, älskar det..mumsar i mig som aldrig förr=)

Nu ska jag snart sova...men först ska jag kolla på fotboll med mamma=)


nu är man stor då..

japp 5 månader jag, stora flickan tänker ni då, HA säger jag då, jag är inte alls stor, har inte kommit på vad som är så roligt med att bli stor, faktiskt nästan bättre när jag var mindre, fick sova precis hur länge jag ville, fick ligga  mellan mamma och pappa varje natt, bara att skrika lite så fick jag mat...:P nu måste man ju viisa vad man vill, förut betydde ju skrik mat lixom jämt....men nu finns det så mycket annat det kan betyda...hmm..inte lätt att bli gammal.

Jag har varit och träffat mina kompisar idag, det var roligt, alla är såå roliga, jag skrattar åt allt...haha...

Mamma håller på att rensa bort alla mina kläder jag inte längre kan ha längre oxå, alla mina fina kläder....vill ju ha kvar dom, dom så fina...suck

nu ska vi busa säger mamma...så jag måste sluta!

Föresten imorgon ska vi på öppet hus på förskolan som jag nog vill börja på.=)

*blink blink*

fegisar:P

hihi, va fega ni är...ingen vill skriva och visa att dom läser, aja det spelar väl inte någon speciell roll egentligen, huvudsaken folk läser=)

Idag har pappa varit hemma oxå, sååå kul med honom hemma. Dom höll mig uppe från kl 9 till halv 3 idag, vette katten hur dom lyckades men trött va jag där mot slutet men farmor kom ju så jag kunde ju inte sova då....men efter hon gick sov jag i typ 2 timmar...längre än jag brukar. sedan sov jag ett tag när vi åkte och handlade. men det kanske bara var i en halv timme..så kommer sova som en stock hela natten, tror jag, fast man vet ju aldrig.

Dom har pysslat med mitt rum idag, det kommer bli jätte bra, mamma har såå stora planer för de=) *längtar tills man kan leka där*

imorgon ska vi till en i föräldrargruppen, ska bli kul att träffa alla igen=)

9 pers har varit här.

kan ni inte säga vilka ni är? är ju såååå nyfis=)

luleå hockey!

måste bara skriva att jag fått en lule halsduk och mössa plus en haklapp av farfar..*stolt* kommer bildbevis på det snart!!

39 dagar kvar.

till mitt dop, då har mamma berättat att jag ska få vatten över huvudet, usch det låter läskigt, hoppas det går snabbt. Mamma lekte med min och någon röd kladdfärg igår. först fick jag doppa fötterna i den röda kladdfärgen och sedan på ett vitt papper, det var jätte roligt, speciellt när man fick färg på händerna oxå. mamma tyckte iaf jag var duktig=)
Idag har vi varit på hälsat på pappa på jobbet, det var roligt=) vi eller mamma fick mat och jag fick leka med pappa...=)

Nu håller mamma på att baka massa så det luktar sååå gott i hela huset=)
Senare har mamma lovat att vi ska träna på att sitta, weee

*blink blink*


Januari.

Detta har jag varit med om och lärt mig i januari.

  • Jag har hittat mina fötter
  • Börjat tugga på mina fötter
  • Börjat suga på tummen
  • Börjat prova smakisar, smarkerna jag har testat hittills: majs,morot,broccoli,katrinplommon,päron,potatis och palsternacka,banangröt och havre och majsgröt. Godaste var banangröten och mindre godaste var potatis och palsternacka.
  • Fått en ny vagn, babytravel jogger
  • Kan nästan sitta
  • Fått två tänder en den 29/1 och den andra 31/1
  • Sover nu alltid från iaf 22-07

Kommer faktiskt inte på något mera, fast det är ju inte dåligt att lära sig på en månad ju=)


kött kött kött.

japp, det har jag börjat med idag, mumma tror jag det var, fick ju bara tre tsk så man kunde ju inte riktigt bestämma sig om det va mumma eller inte...hon är lite snål den där mamma...=P
Idag har jag och mamma haft en tvfri dag....det har varit skönt, vi har mest varit nere på golvet och lekt, är jätte duktig på att sitta nu...tränar som en tok=)

Åt upp en HEL potion gröt idag med, som egentligen bara 6 månaders bebisar kan äta, men mamma pratade med bvc och frågade vad hon skulle göra när jag bara ville ha mer och mer, då sa hon att mamma kunde ge mig mer...TACK BVC=)
nu sitter jag och busar med pappa...har är rolig och hittar på massa roliga lekar och leker med mig, man blir ju lite trött på mamma efter en heel dag med bara henne....skönt med omväxling...

*blinkblink*

Kan någon hjälpa mamma?

Mamma vill göra en tatuering och ville att jag skulle skriva och fråga om någon vet någon som är duktig på att rita som vill rita en åt henne?? (hon tror fler läser denna blogg än sin egen)

Hon vill ha en tribal med tre stjärnor eller hjärtan i mitten, två större och en mindre(som representerar mig) =)
Någon som vill göra ett försök? Jag VET att några av er är väldigt duktiga på att rita=)

*blink blink*

RSS 2.0