Jag är stolt..

*pcyyyyyypcyyyyyyy* *svichsvichsvich* *ooooooooaaaooooaaa*

Tuva på ingång! Jag är faaaarlig....kan orsaka elavbrott och oväder....lovar...

Har jag kommit till er ännu???








:)

418214-14

Ännu en tand...

pappa hittade den denna gång...=) precis brevid den andra....*STOLT* fast mamma är nog stoltare=)

ny vagn.

Japp jag har tjatat och tjatat och idag gick det hem. Pappa åkte ner och köpte en ny finfin vagn åt mig som jag får ha sen när man växt på sig lite=) en snygg röööd såklart=)

Igår var vi hemma hos M och hälsade på, fick låna J;s babysitter och gåstol, mycket mycket roligare än det tråkiga jag har hemma...

Har varit med mamma och pappa hem till D och D en sväng på kvällskvisten och fikat, eller mamma och pappa fikade men jag fick ju som vanligt ingenting...fick leka i E;s gym som oxå var mycket mycket roligare än mitt här hemma...tycker dom borde bytlåna med varandra....smart ide....hoppas bara mamma fattar de oxå..=)

Nu ska jag sussa...

*blink blink*

Ja, mamma jag har en tand på G.

HiHi, Idag hittade mamma min tand=)
Den är på G upp och det är därför jag dreglar som jag gör och biter på mina händer så mycket som jag gör....mamma vart såå glad så hon nästan hoppade upp och ner=) weee

söta jag.

japp, mamma säger att jag är söt, sådeså! Mamma har tagit lite roliga kort på mig som jag tänkte lägga ut så ni oxå kan se hur söt jag är=)



Nu dom senaste dagarna har jag lekt massa med min tant Lisa och varit jätte snäll, vi har hittat på massa saker tillsammans och nu är jag helt slut=)

Idag har jag varit med mamma och träffat föräldrargruppen och haft massage, jag vart inte masserad som vanligt, tyckte det var roligare att kolla på när alla andra vart de=)
sedan var vi till Ecole och åt lunch, jag var jätte duktig och satt så snällt i matstolen medans alla andra åt=) mamma tyckte jag var sååå duktig=)

snart kommer pappa hem, men då kommer jag nog sova, hoppas då mamma iaf=)

*blink blink*

var ett tag sedan.

japp det var det.
Har hållit på med massa hyss=) eller inte jag har varit jättesnäll.
Min mamma har pysslar med saker till dopet...plus att hon har fixat så jag ska få gå och simma nu..*Weee* tycker verkligen om vatten..=)


Jag leker i mitt gym=)


Denna har mamma gjort till mitt dop, så ska alla få skriva till mig i den=)

Ikväll ska jag ha myskväll med bara min pappa, gosgosgos=)

*blink blink*

stor och såå stark.

mamma och jag var på BVC och dom sa att jag följde min kurva perfekt*stolt*
jag vägde nu 6555 g och var 64 lång. har gått upp över ett kilo sen jag var där sist=) nästa gång jag ska dit ska jag ta spruta, då vill inte jag heller följa med evelinn...usch...

Igår var ja och lekte med mina kompisar som jag hittat på föräldrargruppen..så roligt så, och för en gångs skull var alla vakna samtidigt..wee...låg och lekte på golvet gjorde vi, medans mamma snackade skit med dom andra mammorna.

Imorgon kommer älsklingslisa=)


*blink blink*

där försvann dom.

jag sitter här med ledsen min och ser när pappa plockar bort dom där fina högtalarna på stativ som jag såå gärna ville putta på när jag har lärt mig gått eller krypa. usch, tar bort allt de roliga här...

Vi har varit på tvmöbel jakt idag...var intressant, sov mestadels men ändå, väldigt skönt att sova i bilen=)

Jag har jag provat banangröt idag, var en hit=) me like...mamma proppade i min blomkål och potatis pure här om dagen men det var inte specuellt gott...
imorgon ska jag till bvc och visa allt jag lärt mig sen jag var där för ungefär lite över en månad sedan...ska bli kul och kolla hur mycket jag väger nu. alla andra pratar om att gå ner i vikt medans mitt mål är att bli stooor=)

Nu ska jag kräva mat och sedan bums i säääng=)

Föresten imorgon ska jag få träffa mina kompisar, sådeså=)

*blinkblink*


bada bada bada.

japp jag och mamma ska och bada badkar hos mormor och morfar nu, wee älskar att bada badkar, mycket roligaste än den lilla baljan här hemma.

mamma och jag har varit lite trötta och så så jag har inte orkar skriva här nå mycket,

lovar att det kommer mera snart...

mamma och jag har pratat allvar.

Jag och mamma har bestämt att om pappa skaffar en land rover vill vi att den ska vara antingen rosa eller grön, men pappa säger att den ska vara svart eller orange....lixom hur snyggt är orange på en bil egentligen??

Idag har jag och mamma varit på någon affär med massa massa blommor och växter. var jätte roligt att se på, skrattade nästan hela tiden=) kanske för att mamma såg så rolig ut och pratade med mig hela tiden.

Snart ska jag få bada.weee... sent bad idag, mamma och pappa vill tydligen att jag ska sova tidigt idag...annars skulle jag badat för länge sedan, blir såå trött av att bada..

Imorgon ska jag få umgås med mormor medans mamma åker och tränar..wee...ska bli roligt, har inte lekt med henne själv på lääänge=)

nu ska jag få bada och sedan äta och sedan sooova*wee*

*blink blink*

hos mormor och morfar.

Idag har jag varit på stan med mamma och handlat en jätte varm mössa(lägger upp kort sen) och vantar till mig och en jätte fin tröja=)

Sedan åkte vi hem och åt potatis/majs pure inge vidare hit men kanske vänjer mig. Jag har varit så duktig med mamma idag, inte gnällt i onödan och varit en exemplarisk liten bebis=)

Vi åkte hem till mormor och morfar och åt gröt, eller jag åt gröt och dom andra åt nå annat, vette katten va det va.
Har precis visat mormor och morfar vad jag lärt mig av pappa, att fräsa med munnen så mamma blir helt blöt,..haha..för så mycket spott får jag ut ur munnen, såå roligt så! speciellt när mamma gör det tillbaka mot mig, vi kan hålla på i timmar=)...
Snart är det nästan natta för länge sedan saå vi ska nog åka hem snart!

*blink blink*

var på jobbet idag.

inte mitt jobb såklart, är du dum eller?:P Utan mammas jobb, roliga människor träffade jag idag, mys mys=)
Har oxå varit hemma och hmm...lekt med monster och mamma medans dom bakade=)  Har träffat faster och farmor idag oxå en sväng, som mestadels när som va här men en liten stund fick jag.
Har fått förfrågan över vad jag önska mig när jag döps oxå, vad önskar man sig? jag vet ju inte....

Imorgon ska vi ner på stan och sedan hem och göra med bak plus att pyssla.
Sedan ska vi till mormor och morfar på middag och mys=)

så jag skriver mera imorn om vad jag gjort.


blink blink*

anden skriver igen.

Det har hänt massa skoj idag.
Mamma har varit borta nästan hela förmiddagen, äntligen lite goos med bara pappsi, det var länge sedan.

Senare på dagen kom S och H hit, det va trevligt men vart såå trött så jag fick lov att gå och sussa lite, mamma tyckte det va jätte roligt att ha dom här, och H hade blivit såå stor (kommer inte riktigt ihåg hur stor han var förra gången vi träffades, jag var ganska liten då).

Jag har varit ganska trött hela dagen, inte gjort nå speciellt. charmat allt och alla (iaf mamma och pappa) hela dagen.

Mamma och pappa ska beställa finfina kort på mig, stora fina kort, så dom håller på att fota mig hela tiden nu...jag säger inte emot;)
Jag har tränat på att sitta idag, det gick en typ sekund?=) sedan var det som en magnet som drooog mig neråt åt sidan, så jag tippade...*suck*

Jag ska få börja äta "mat" både fm och kväll nu, weee mat mat mat, Tuva ÄLSKAR mat=D

*blink blink*

ännu en dag är slut.

Jag är helt slut efter en dag med massa gnäll, fast det är ju såklart inte jag som gnäller*ler* för jag att ju alltid snäll=) HA säger mamma då. nejdå hon tycker nog jag varit liite jobbig idag...jag har typ inte sovit någonting...trodde man va duktig om man inte sov på en hel dag, tydligen tyckte inte mamma de.... hon pratade om att hon oxå ville vila lite medans jag sov men eftersom jag aldrig sov så kunde ju inte mamma sova....

Idag ska vi skicka inbjudingar oxå, =) Hoppas ALLA kommer till min stooora dag=)

Imorgon ska jag träffa en liten fast ändå stoor pojk, japp jag ska på date...=) nästan, fast man vet ju inte sen om typ 15 år(mamma protesterar jag säger minst 25 år) så kanske jag går på date med honom...hehe...=)
S och H kommer och hälsar på oss...wee

*blink blink*

dom säger...

dom säger att jag är lik ejjan=) det är bra, för han är söt=)
har tydligen hans öron!=)

*blink blink*

roliga timmen med monster..

japp, monster har varit här idag, så roligt så!!!

Först ska jag lägga upp en bild på min fina drak pyjamas som Evelinn ville se=)  Mamma har shoppat på tradera=)



Sedan på monsters besök=)

jätte roligt med monster=)

*weeeeeeee*

anden som skriver.=)

Jag har egentligen gått och lagt mig så det är min ande som sitter här och skriver, bara så ni vet....

Är arg på katten, han tar jämt och åter jämt min babysitter och tror lixom att det är hans...men det är ju faktiskt min...

så nu fick jag ur mig det oxå...



Ännu en ny dag.

Idag har jag varit på massa äventyr, va till kupolen och letade efter saker till mitt dop, vi hittade inte det vi skulle men det va roligt att kolla på alla människor...
nu har jag börjat skicka ut alla inbjudningar till mitt dop oxå, känner att det är dax, mamma sitter och funderar på vilken tårta hon ska göra hela tiden. jag fattar inte grejjer...ät mjölk som alla andra kvinna...hihi

Hon ska göra en häftig tårta, hon är duktig på sånt så det grejja hon=)

Jag har varit ganska arg en stund idag oxå, fick ju inte mat tillräckligt snabbt så jag bara skrek så hon skulle fatta att jag vill ha mat precis på sekunden när jag säger till, inte en minut senare. Då fick jag mat på flaska istället, fick väl duga det med, mat som mat, fast egentligen inte för mamma mat är inte som någon annans mat. sådeså

Jag har fått nya sovkläder idag, med en drake på, skit snygga, gröön va den=)


nu ska jag sussa!

*blink blink*

rolig dag.

Det vart inte rosa kläder idag, det vart lila...stor skillnad säger jag då, eller inte...hm
Idag tog dom ner den fina stora saken med massa ljus och bling bling i...det var lite tråkigt faktiskt, den var ganska roligt att sitta och stirra på.

Har varit riktigt jäklig idag tycker pappa...mamma stack iväg en stund så jag tänkte att jag ska terra pappa lite när han är ensam hemma....mohahha...det var roligt så roligt att jag somnade. ha. tänkte visa pappa att det är inte så lätt att "bara" vara hemma om dagrna...hehe

Har ätit en hel portion av gröt idag med, när får jag mera då? jag skulle lätt kunna äta flera portioner men mamma tycker nog jag är för liten...

Jag har övat lite mera på min röst, hittade en vääldigt ljus och hög stämma för någon dag sedan. mamma höll för öronen och jag skrek ännu mera...så roligt så!!=)

*blink blink*

kvällen.

Jag har funderat på en sak nu ett par dagar, varför envisas mamma med att ta på mig rosa kläder? jag fattar inte det, jag tycker ju iofs att det är ganska sött men jag vill ju inte bara ha rosa, vill ju ha andra färger oxå. Någon som vet varför jag bara får ha rosa på mig?
Min favvofärg är nog grön, har en jätte skön grön helbody men den sätter mamma bara på mig på natten, så då är det ju ingen som får se den. *suck*

Och monster jag lovar att sätta upp någon bild på mig i min fiina tröja, och japp vill jätte gärna träffa  dig på söndag!

Idag har jag hjälpt mamma att dregla ner några av våra inbjudningkort till mitt dop som ska komma här snart. Hon vart jätte  glad på mig, eller kanske inte, hon såg först lite sur ut men då skrattade jag för att muntra upp stämmningen och då kunde inte hon heller hålla sig...haha....jag tror hon tycker jag är ganska charmig ja.

Är det några som läser min blogg??

Föresten, jag har en teori på dom såkallade fötterna, dom är smasken, kanske något att använda sig för när man inte får mat tillräckligt snabbt??=)


*blink blink*

första delen på dagen.

Vi vaknade jätte sent idag, förstår inte hur jag kunde missa att vakna...
Åkte in till något som dom kallar stan, tycker inte om den tror jag, så jobbigt, ibland är det varmt och ibland är det jätte varmt. Passar på att vakna när mamma och pappa är inne i affärer, det är roligt att retas ju, och extra roligt är det att börja gnälla lite, dom blir lite nervösa då tror jag, hehe...
fast när dom skulle äta så fick jag komma upp, det va jätte roligt, satt några gubbar som jag stirrade på heela deras måltid och dom stirrade tillbaka, verkade som dom tyckte det var roligt att jag kollade på dom...dom skrattade iaf...trodde inte jag var såå rolig att se på...haha...

Nu har vi kommit hem och jag har fått mat, vart gröt som jag älskar numera, mumma tycker jag det är, åt hela portionen, tydligen vart mamma så forvånad över det så hon fick lov att ringa pappa och berätta det, det var väl ingen match att äta upp hela den, och nyopn/äpplepure var nytt för mig, tyckte det var ganska surt, fast efter ett tag så vart det kanske gott... Mamma ser så jätte rolig ut när jag äter, hon gör massa konstiga ansiktsuttryck och ser jätte glad ut hela tiden...såå rolig att kolla på.

En sak till har hänt idag, mamma satt äntligen på mig den underbart fina matchtröjan igen, tror hon tycker jag ser jätte söt ut i den, såfort hon sätter på mig den tar hon massa kort på mig. trivs bra i den=)

Nu ska jag sova igen...

*blink blink*

min dag.

Nu har jag fått lugn och ro efter mina kompisar varit här och lekt med mig, det var jätte roligt att se alla och nästan alla har växt om mig, alla är jätte stora, som om dom ätit typ dunderhonung eller något, isf vill jag oxå ha.

Mamma fortsätter att lägga mig på mage, det är lite elakt tycker jag, kan ju inte ta mig någonstans plus att jag har ju sån träningsvärk i nacken dagen efter. Såg idag en tjej som rullade runt när hon låg på mage, försökte själv men det gick ju inge bra.

Hittade mina fötter idag oxå, mamma säger iaf att dom heter så. dom va väldigt roliga, konstig form iofs men varför sitter som inte närmare händerna så man inte behöver anstänga sig för att få tag på dom, istället sitter dom så långt bort som möjligt? Undra vad dom egentligen är till för? *funderar* måste undersöka dom närmare, kan försöka imorn så återkommer jag om vad jag tror dom kan användas till...funderar på om dom är nå goda? tror du man kan äta dom??*funderar mera*

Vet ni en sak till, jag fick se Våra bästa år idag, Marlena som är mördaren, visste jag ju hela tiden....ha

Hmm...märkte att det inte hade hänt speciellt roliga saker idag...hmm...måste få henne att hitta på mera saker med mig....typ bada, varför får jag inte bada jamt? och när jag väl får bada är det i en fjuttbalja som nästan är lika liten som jag som om jag inte klarade av en helt badkar...

Snart kommer monster hit oxå, kanske kan hitta på något med henne så kan jag skriva om det här inne oxå...fast det måste ju vara något roligt ju....typ ja....

återkommer

*blink blink*

natten.

igår kväll gjorde jag vad jag kunde för att vara vaken så länge som möjligt, det va jobbigt eftersom jag vart såå övertrött. det är inte kul att bli såå övertrött, men jag fick det jag siktade på, sova i mammas och pappas sääääng*haha* det är heeelt underbart att få göra det, nu vet jag ju i fortsättningen hur jag ska göra för att uppnå den saken, jag sov så gott mellan dom så jag vaknade jätte sent, nästan för sent, vaknade inte förrän halv 9, tror mamma tyckte jag var duktig då. *stolt*

Idag kommer mina kompisar och hälsar på, det ska bli väldigt trevligt att sitta och kolla på dom. kanske vågar peta på någon av dom idag, har jag inte vågat förut men kanske, ska ta mod till mig. Nu är det bäst jag sover så jag orkar vara vaken när dom kommer.

uppdaterar senare.

min dag.

Nu är nästan min dag slut så jag tänkte berätta lite vad jag varit med om dag.

Vaknade ganska tidigt idag, ungefär vid halv 6 tiden och va lite hungrig men tänkte låta mamma sova lite extra så jag låg snällt kvar ganska tyst ett tag till och lekte lite med nappen min, har hittat på en ny lek, nämligen ta ur nappen och försöka sätta in den i munnen igen, nu när mina hmm, vad kallar mamma dom, just ja händer börjar göra som jag vill, det var en ganska rolig lek förutom att jag aldrig fick in nappen igen. men jag ger inte upp..så fort jag får chansen igen ska jag försöka!
Efter ett tag började jag tröttna på leken så jag skrek på hjälp, pappa kom och tog upp mig och bytte min blöja,
varför kan ingen uppfinna en blöja som är så lätt att sätta på så man slipper vakna när någon byter den på en??

Vart ingen promenad idag heller, förstår inte mamma att jag vill ut och gå? att det faktiskt är skönt??
Ska nog ge igen genom att vara extra gnällig ikväll, *haha* en jätte bra idee, hoppas jag inte somnar bara, skriver hur min idee fungerade imorgon.

Vet du vad mamma gjorde idag igen?? Hon la mig för att sova, stoppade om mig jätte skönt så jag inte alls kunde motstå att somna precis när Våra bästa år skulle börja, elakt, förstår inte hon att jag oxå tycker om att se det? hon har ju sett på det varje dag nu sedan jag typ var bebis så jag är ju ganska inne i det jag med, men det förstår inte hon heller...jätte dumt. Och sedan hörde jag när mamma pratade med någon hon kallar monster när hon pratar med mig att just i dagens avsnitt visade sig mördaren, har ju väntat i månader på just det avsnittet. usch.

Hmm, har hänt mera idag då? jo hon la mig på mage idag oxå igen, jag tycker ju inte om det där med magen, förstår inte varför hon envisas med att göra det? men idag hände något som jag bara varit med om två gånger tidigare, jag lyckades på något konstigt sätt hamna på rygg helt plötsligt, vete katten vad jag gjorde men helt plötsligt låg jag där, på rygg...så nu blir det inge mera ligga på mage mamma...*haha*

Har säkert hänt massa mera idag men mitt minne är inte så bra så jag får väl försöka minnas lite mera tills imorn, eller försöka prata med mamma om vad som hänt mera idag.

*blink blink*


Välkomna!

Skriver ikväll när jag har hunnit med hela dagen, finns mycket kvar av dagen och mycket som kan hända som jag säkert kan skriva om senare.

RSS 2.0