mys och sjuk

Förra helgen fick jag vara med om min första påsk, fick två påskägg*mumms* eller inte, fick ju inge godis som alla andra får, förstår inte varför, lite taskigt tycker ja:P men fick andra fina saker=)

Jag har blivit sjuk igen, usch och fy, skulle ju träffa mina kompisar i veckan, fick flytta fram det till nästa vecka istället...tråkigt, det var verkligen länge sedan man såg alla...ville ju leeeka...

I helgen ska jag sova hos mormor, ska bli lite läskigt men mamma och pappa kan komma och hämta om jag blir för rädd...det känns skönt...

Ska lägga upp lite bilder snart men mamma är så dålig på att ta kort och hennes kamera är inte som den ska...men det kommer..looovar=)


ute hela dagen.

jag och mamma har flängt i affärer hela dagen idag. Så träffade jag söta söta Rasmus oxå...vi lekte och skratta=)
Jag var jätte duktig idag, inge gnäll och satt fint i vagnen och lekte med leksaker, fick en ny leksak idag, den var jätte rolig och fin=) så fick jag en jätte fin jacka och en klänning=) weee

Moster Milla, jag ska försöka tjata på mamma och pappa om att vi ska åka te luleå i sommar...vill ju träffa er alla...=)

Undra om jag får något påskägg?? det måste jag ju få....såklart..

nu är allt över.

Hejsan allihopa!

Har massa att berätta...

Hela helgen har varit jätte rolig, massa folk och jag har vart i centrum hela tiden. Det tråkiga var väl att jag inte fick se mamma så mycket men fick se en massa andra roliga folk som kommit för att firat mig nu när jag fått ett namn, tänk va konstigt att göra en sådan stor grej av en sådan sak.
Prällen var jätte rolig, vi hade likadana kläder på oss i kyrkan oxå=) i kyrkan var det jätte roligt när alla sjöng, fast efter ett tag när prällen pratat lite för mycket så vart jag less men jag höll mig tills i kom ut ur kyrkan=)...så nu är jag DOPAD=)
Efteråt var det fest och massa god mat och massa folk som ville hålla och ta kort och sånt, så jag fick posa=)

Nu sitter jag och gungar på golvet här brevida datorn=)

Jag har börjat på babysim oxå, så skojj och nästa gång ska vi dyka, tror du jag är lite nervös då, japp men det ska bli jätte roligt oxå=)

Jag skriver lite mera någon annan gång...börjar ge mig ut och upptäcktsfärd hemma på glovet oxå=)

*blink blink*

apelsin

åt jag igår, mamma hade gjort klyftor så fick jag smaka lite på en..mmmmums=) det smakade lite surt tror jag men ville ändå ha mer och mer och mer=)
Igår började vi med välling oxå, mumms säger jag bara...fick det idag oxå, så nu kan pappa mata mig på morgonen oxå*wee*

Idag fyller jag 6 månader*grattis på mig själv* Jag tycker mamma borde byta kläder på mig, vill ju ha finfina kläder på min dag...hoppas hon läser detta sen och ser det=)
Ska försöka vara snäll mot mamma nu när hon är dålig men det är svårt att inte retas lite...

jag kan sitta stabilt nu...men mamma vågar inte ta bort kudden som ligger en bit bakom mig OM jag skulle få för mig att ramla, men hon behöver iaf inte sitta brevid mig längre för att ha koll...jag är duktig...och åla runt runt runt gör jag oxå..vet inte riktigt ännu hur man tar sig framåt riktigt men runt tar jag mig...

Vad tycker ni jag ska ha på dopet, rosor eller tuplaner? + videkissar(stavas det så?)


mamma luktar illa.

mamma håller på att slinga håret och hon luktar illa...usch tur att jag fick gå och lägga mig så jag slapp lukta på henne.
Idag har vart världens roligaste matdag...första gången mamma lät mig gegga med maten själv, vi hade nästan ätit upp hela tallriken så kavlade mamma upp armarna på min tröja och sedan fick jag gegga hur mycket jag ville med den lilla gröten som fanns kvar, det var väldigt roligt...kladdigt blev det men det är ju inte jag som städar så det gör ingenting.
Vi var och gick igenom lite på babysimmet oxå, var ju jätte kul när man inte fick bada...eller inte...vill ju bada, massa varmt var det ju=) längtar=) fick träffa mina kompisar oxå, det var roligt..så kul så kul....
imorgon ska vi och prata med en tandtant om hur man ska sköta tänderna på oss, mamma brukar borsta dom när hon kommer ihåg...det är jätte roligt, kittlas lite i munnen, och såå skönt där tänderna är på väg upp...mmm=)

natt natt

*blink blink*

prosten.

Nu har prosten varit här. fast han hette egentligen Tore och var en rolig karl. Nu är allt bestämt för dopet, verkar som vi var ganska överens, det är ganska svårt att läsa vad han tänkte om det vi sa men vi fick in våra dikter och psalmer. Blir nog väldigt fint=)

Idag är pappa hemma och vi ska leka massa och ikväll(för mig iaf) ska vi till babysim och höra vad man får och inte får göra. Hoppas mormor får följa med nästa vecka, mamma ska höra om det går bra eftersom pappa jobbar. Längtar så jag spricker att få hoppa ner i vattnet.


Det är underbart väder ute, så skönt att ligga i vagnen på altanen och glassa.
Jag är jätte duktig på att sitta nu, fast lite rädd är jag ibland och när jag ser något lite föör långt bort och försöker ta det så ramlar jag ner på maga så ligger jag där istället. Har börjat snurra runt på mage så jag når allt som är omkring mig...står inte på tills jag börjar åla, mamma längtar=)

vi har slutat med liggdelen i vagnen nu, så nu kan jag komma upp och vara med=) det är väldigt kul att se massa saker runt om en=) finns ju massa roligt att se på, som mamma när hon dummar sig för att få mig att skratta, det är hon ganska duktig på..det kunde jag ju inte se när jag låg helt nere i vagnen...så nu är det skojj=)

nu ska jag sova lite mera...

*blink blink*

stor.

nu har jag blivit stor, väger 7120 g tror jag det var jag är 66 cm lång.  Sprutan var ju inga problem, var ju jätte enkelt, vågade tillochmed kolla när doktorn sprutade in vätskan i mitt ben...jag är tuff.

Allt annat med mig var oxå bra, leder, hjärta och sånt en doktor kollar på.

Imorgon kommer prosten hit...så bäst att jag sover lite nu så jag är pigg imorn=)

*blink blink*

läskig spruta.

Imorgon ska jag få en läskig spruta, hoppas det går lika bra som förra gången...det hoppas mamma med hon tycker synd om mig som måste få den...men det är för en bra sak säger hon. Fast det roliga med BVC besök imorn är att jag får se hur mycket jag växt....det ska bli intressant.

På tisdag ska vi träffa prosten oxå, eller prästen menar jag..hihi....och senare samma dag ska vi träffa babysimfolket och kolla hur man gör vi vattnet, men ingen simning första gången.



RSS 2.0